Audi Odense

Den sidste driftvideo med Ken Block er nu offentliggjort

  • Hyldest til drift-legenden, der døde i januar
  • Video optaget i Mexico City kort før amerikanerens død
  • Elektrisk Audi S1 Hoonitron med speciel gimmick

Drift-legenden Ken Blocks død rystede hele motorsportsverdenen i begyndelsen af januar. Det ikke tidligere udgivne sidste afsnit af hans berømte drift-videoer er en hyldest til amerikaneren.

'Electrikhana 2' blev filmet med Audi S1 Hoonitron i november 2022 – kun få uger før snescooterulykken, hvor Ken Block døde i en alder af 55. At afslutte og frigive filmen til hans minde, var en sag, der lå amerikanerens familie nær.

I videoen kan Ken Blocks fans opleve deres idol en sidste gang i betagende kørescener og stunts med Audi S1 Hoonitron. Den fuldt elektriske prototype blev udviklet af Audi Sport eksklusivt til Ken Block. Den har to elektriske motorer, firehjulstræk, en samlet effekt på 500 kW, et kulfiberchassis og den fulde sikkerhedsstandard fra den højeste motorsportsmyndighed, FIA. Efter optagelserne af den første Electrikhana-episode i august 2022, blev S1 Hoonitron videreudviklet i tæt samarbejde med Ken Block. Dette omfattede at reducere vægten, forbedre køreegenskaberne og simulere gearskift.

I det første afsnit driftede Ken Block gennem Las Vegas med Audi S1 Hoonitron. Den spektakulære video nåede ud til mere end 100 millioner mennesker verden over via forskellige kanaler. Electrikhana 2 blev filmet i Mexico City. Med 22 millioner indbyggere er hovedstaden i Mexico en af de største byer i verden og bidrog med fascinerende lokationer – fra den moderne lufthavn til en spiralformet parkeringskælder.

Sammen med ingeniørerne fra Audi Sport kom Ken Block – foruden en ny farve – med en helt speciel gimmick til Electrikhana 2, som kun et elektrisk køretøj kan tilbyde: I en scene af filmen trækker for- og bagakslen i modsat retning, hvilket får Audi S1 Hoonitron til at forsvinde ind i en stor hvid sky – en scene, der falder helt i den uforglemmelige drift-kunstner og hans loyale fanskares smag.

Electrikhana 2 er tilgængelig på Hoonigans YouTube-kanal: https://www.youtube.com/thehoonigans


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk