Audi Odense

Følg med på værkstedet med Audi Service Cam

Hos Audi ønsker vi, at du skal føle dig tryg i forhold til kvaliteten af den service, du modtager, hver eneste gang du besøger os med din Audi . Vi ønsker at give dig en individuel og gennemsigtig oplevelse, der gør det nemt og bekvemt, når vi tager os af din Audi.

Med Audi Service Cam ønsker vi at give dig detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din Audi trænger til. Når du har afleveret din bil, optager vores mekanikere en video af de dele af bilen, der trænger til service og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt. Du får pr. SMS eller mail tilsendt et link til denne videosekvens, så du får besked, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme eller på jobbet. Med Audi Service Cam er det næsten lige så godt som at være med på værkstedet.


Du får et overslag på evt. reparationer sammen med video-gennemgangen

Udover videosekvensen får du et overslag på udgifterne til det forestående service eller eventuelle reparationer. Du accepterer eller afslår det tilsendte servicetilbud og afsender ordren. Så nemt er det.

Audi Service Cam er endnu et digitalt tiltag, der skal gøre dit ejerskab af en Audi så nemt som overhovedet muligt. Du booker tid til service online og med Audi Service Cam informeres du om din bils tekniske tilstand, og om din bil kræver yderligere arbejde end det oprindeligt aftalte.

Bestil tid på værkstedet