Audi Odense

Audi Q5 Midnight Edition

Med Audi Q5 Midnight Edition har vi hængt os lidt rigeligt i detaljerne. Kampagnemodellen byder nemlig på ekstra meget udstyr til en attraktiv pris. Udover det omfattende standardudstyr i Prestige og S line, får du med Midnight Edition sort optikpakke, sorte tagrælinger og sorte sidespejlshuse. Midnight Edition fås som Q5 40 TDI quattro, som giver en perfekt kombination af ydelse, firehjulstræk, brændstoføkonomi og trækkraft. Der er et begrænset antal tilgængelig, alle med en overkommelig leveringstid.

Priserne starter fra 559.990 kr. Er du mere til privatleasing fås modellen til attraktive priser fra 5.795 kr./md. og en førstegangsydelse på 30.000 kr. Du kan beregne din pris lige her.

Audi Q5 Midnight Edition som firmabil
Opgradér dit rullende kontor til en Audi Q5 Midnight Edition og få plads, kvalitet og skarpe køreegenskaber. Det vejledende beskatningsgrundlag starter fra 510.000 kr. og du kan se alle priser her.

Ønsker du mere information om modellen eller vil du gerne have en prøvekørsel, kan du kontakte en af vores salgsrådgivere.

Læs mere om Q5 Midnight Edition 

Konfigurér Q5 Midnight Edition 

Beregn privatleasingpriser